Navigate Up
Sign In
BEDRIJFSAUTORAI 2014 – HET NATIONALE PLATFORM VOOR WEGTRANSPORT
De beurs vindt plaats van dinsdag 8 t/m zaterdag 12 april in Amsterdam RAI.

Hét nationale platform voor wegtransport en logistieke dienstverlening

Laat je inspireren door de laatste marktontwikkelingen, een breed scala aan producten en diensten, innovaties en live demonstraties. Ontmoet vakgenoten, vergaar kennis en discussieer mee bij informatieve sessies.

Registreer uw bezoek en activeer uw code

Bent u uitgenodigd om BedrijfsautoRAI te bezoeken? Vul dan de gevraagde gegevens in om uw toegangskaart te activeren.

Activeer uw uitnodigingskaart »

Nieuws

 • 01/04/2015 - Flexibel-voertuig-voor-A.-Swijnenburg
  Het familiebedrijf Arie Swijnenburg uit Ottoland heeft een DAF-bakwagen zodanig omgebouwd dat die ook als trekker ingezet kan worden. Dit ging uiteraard niet vanzelf. Het volstond allerminst om op de bakwagen even een schotel te bouwen.
 • 01/04/2015 - Renault-belooft-veel-met-Optifuel-Lab-2
  Renault Trucks heeft de afgelopen periode praktijktests uitgevoerd met de Optifuel Lab 2. Het Franse merk komt tot wel heel drastische besparingen, die volgens Renault leiden tot een verbruiksreductie van 22%.
 • 01/04/2015 - Volvo-vijfasser-10x4-voor-Van-Meekeren
  Zwaar laden en veel sturen. Dat waren de vragen die H. van Meekeren stelde bij Volvo-dealer Nijwa Groningen. Uiteindelijk werd er een Volvo FH 10×4 vijfasser aangeschaft met gestuurde voorloopas en een gestuurde naloopas.
 • 01/04/2015 - Mercedes-ontwikkelt-middenformaat-pick-up
  Nog voor het jaar 2020 komt Mercedes met een pick-up die het aanbod lichte bedrijfswagens van het sterrenmerk moet completeren. De Mercedes pick-up gaat concurreren met de VW Amarok, de Toyota Hi-Lux en met de Ford Ranger.Hoofdsponsor


SubsponsorMedia partners