Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

ABK Kunststoffen

ABK Kunststoffen is specialist in grijs kentekentoepassingen voor lichte bedrijfswagens. Bestelbusjes, taxibusjes en 4x4 auto’s kunnen met de kunststof producten van ABK zo worden omgebouwd dat de zakelijke rijder diverse (belasting)voordelen geniet. Naast financieel voordeel is er het praktische belang; na ombouw van busjes naar een dubbelcabine is een combinatie van personenvervoer en goederenvervoer mogelijk in één voertuig.
Lees meer »

Anteo Holland & Germany

Anteo produceert sinds 1969 een brede serie van geavanceerde laadkleppen van 300 kg tot 4000 kg. Anteo heeft met de laadklep productie snel een uitstekende nationale en internationale erkenning gekregen. De factoren die hebben bijgedragen en nog steeds bijdrage aan de uitbreiding van de Anteo producten zijn: * een breed leverings programma * oplossingen die anticiperen op de klant behoeften * een hoog veiligheidsniveau * componenten van hoge kwaliteit * controles en testen op het eindproduct
Lees meer »

ATC B.V.

ATC is de toonaangevende leverancier, in het, op maat, aanleveren van houtproducten ten behoeve van de carrosserie- en trailerbouw in Europa. Wij zijn een flexibele, klantgerichte organisatie die een totaalpakket aanbiedt, dat varieert van hardhouten vloeren, antislip vloerplaten, kopschotten, bekledingspanelen, huifplanken en bindlatten maar eveneens stalen omega profielen, randliggers, sjor-ogen en vloerschroeven.
Lees meer »

Bär Cargolift (Gerd Bär GmbH)

Bär Cargolift is een van de grootste fabrikanten van laadkleppen in Europa. Bär biedt Cargolifts aan voor alle toepassingen en voertuigcategorieën met en draagvermogen van 500 tot 3000 kilogram: Standaard laadkleppen, enkelvoudig of dubbel gevouwen onderschuifbare laadkleppen evenals de VanLift FreeAccess. Alle producten ontstaan en worden door onszelf geproduceerd in de hoofdvestiging Heilbronn, waar al meer dan 30 jaar geleden werd geconstrueerd en geproduceerd door Gerd Bär.
Lees meer »

Van den Born Carrosserie B.V.

Van den Born is een van de belangrijkste ombouwers van lichte bestelwagens en staat in de top 3 van grootste ombouwbedrijven op de Nederlandse markt. Jaarlijks worden in Waalwijk 1000 à 1200 nieuwe bedrijfsauto’s omgebouwd. Onze hoofdproductgroepen zijn glasauto´s, kippers, veegvuilwagens en bedrijfswageninrichting. Daarnaast verrichten we onder de noemer ´Specials´nog een diversiteit aan werkzaamheden aan bedrijfsauto´s. Onze speerpunten zijn Kwaliteit, Service, Innovatie en Duurzaamheid.
Lees meer »

Broshuis B.V.

Broshuis stands for Quality, Flexibility, Stability and Personality. Broshuis, founded in 1885, is the oldest manufacturer of trailers for special transport and as from day one a 100% family owned business. Broshuis is also the inventor of the extendible trailer (1958), the semi low loader (1965), the triple trailer (1999), the triple wing (2000), the multifunctional container chassis (1983) and the 2Connect (2003) just to give some examples.
Lees meer »

Brotec Benelux

Brotec Benelux is een Nederlands bedrijf dat zich gevestigd heeft in Roosendaal. Vlakbij de Belgische grens. Deze organisatie is actief handelaar in de volgende producten: Overdrukfiltersystemen; Automatische smeersystemen; Verwarmingssystemen en Airconditioning. Flexibiliteit en innovatie liggen aan de basis van de sterk marktgerichte aanpak van Brotec Benelux. Dit komt naar voren wanneer men kijkt naar de productie van eigen merken: Brofil, Brolube en Hebonilube.
Lees meer »

Car Fibreglass S.r.l.

Development, production and commercialization of parts for converting light commercial vehicles: hygienical claddings according HACCP norm, medicine transport conversion according newest GDP; dividing panel with sliding door; door extensions; high roofs; spoilers etc.
Lees meer »

Caralu B.V.

Caralu bv is een groothandel in aluminium profielen ten behoeve van de carrosseriebouw, speciaalbouw en recreatievoertuigensector. Ons assortiment omvat speciaal- en standaardprofielen, platen, ramen, onderdelen en systemen. Onze systemen en onderdelen worden compleet of in componenten geleverd, afhankelijk van de wens van onze klant.
Lees meer »